Verwarming Ranst

Installateur verwarming gezocht in Ranst?
Welkom bij Boets Sanitair!

Boets Sanitair zorgt voor een betrouwbare, zuinige installatie die u het maximale wooncomfort biedt.


Verwarming via radiatoren

Radiatoren zijn de meest gekende manier van verwarmen. Ze kunnen gecombineerd worden met diverse soorten brandstof zoals gas of mazout. Bovendien zijn ze betaalbaar en kunnen ze geplaatst worden zonder veel breekwerk, wat dan weer interessant is bij renovaties.

Radiatoren komen in talloze merken en uitvoeringen. U kan kiezen voor de klassieke en bekende witte buisradiator, maar we hebben ook moderne paneelradiatoren die met hun vlakke voorzijde esthetisch zeer mooi ogen. In de badkamer verkiest u misschien een handdoekradiator.

Wij kunnen samen met u de geschikte modellen voor uw woning kiezen.


Verwarming via vloerverwarming

Oorspronkelijk was vloerverwarming enkel toepasbaar in nieuwbouw, gezien de dikke vloeropbouw die nodig was. Vanaf nu kan vloerverwarming ook bij renovatiewerken, waar weinig ruimte is in de vloer, geplaatst worden.

We werken met hoogwaardige, diffusiedichte vloerverwarmingsbuizen met garantie van de fabrikant, zodat wij gerust zijn dat er de eerste 50 jaar niets mis gaat met de leidingen in uw vloer.

Vloerverwarming gecombineerd met radiatoren geeft de beste installatie op het gebied van comfort en gebruiksvriendelijkheid.


Vloerverwarming als verwarming in Ranst


Verwarming via Aardgas

Aardgasketels zijn milieuvriendelijk, stil en zuinig. Deze soort verwarmingsketel biedt ook tal van toepassingen op gebied van regelingen en warmwatervoorziening. Bovendien kan u nooit zonder brandstof vallen, daar aardgas permanent via het net aangevoerd wordt.

We plaatsen bijna uitsluitend hoogrendements-, condenserende, modulerende gasketels. We houden ons bij enkele gerenommeerde merken zoals Junkers en Buderus (beiden onderdeel van Bosch Thermotechnology) en Weishaupt, zodat wij hoogstaande kwaliteit kunnen bieden en ook een vlotte na-service kunnen garanderen aan onze klanten.


Verwarming via Mazout

Voor nieuwe mazoutinstallaties kiezen we voor Buderus (Bosch Thermotechnology) en Weishaupt, twee topmerken uit Duitsland, waar mazoutverwarming nog steeds een groot deel van de markt inneemt.

Door de geïntegreerde regelapparatuur zijn deze verwarmingsketels zuinig in gebruik. Meestal zijn ze ook voorzien van een ruime boiler voor de warmwatervoorziening. Dit zorgt voor een hoog gebruikscomfort.


Keuring en Onderhoud van uw verwarming

Wij verzorgen ook voor de keuring en de (twee)jaarlijkse onderhoudsbeurten van uw verwarmingsketel.

Waarom werken met een Cerga-installateur?


Boets Sanitair is de installateur van uw verwarming in Ranst. Vertrouw op een verwarmingsspecialist die perfect plaatst en onderhoudt. 


Installateur verwarming in Ranst - Boets Sanitair


Loodgieter voor uw verwarming in Ranst gezocht? 

U mag Boets Sanitair bellen voor: 

  • Badkamer verwarming, radiator in uw badkamer plaatsen, handdoekradiator ….
  • Gasleidingen leggen: erkend gasinstallateur met Cerga-label
  • Wateraansluiting, regenwaterrecuperatie, waterverzachter plaatsen …

Maar ook voor:

  • Gedeeltelijke of totale badkamer renovatie: afbraakwerken, badkamer tegels, badkamer ventilatie, wc renovatie, elektriciteitswerken …
  • Douche plaatsen, douche renovatie, douchecabine, douchewand: partner van Kinedo
  • Sanitair plaatsen: wc, hangtoilet, bad, kraan, stoomcabine …
  • Plaatsing badkamermeubel, wastafel …
  • Depannage sanitair, kleine herstellingswerken

Benieuwd naar onze prijs voor badkamer renovatie?


Badkamer renovatie van A tot Z

Uw nieuwe badkamer start met een goed gesprek. Wat zijn uw wensen? Hoe gaan wij te werk? Wanneer alle neuzen in dezelfde richting staan, sturen we u op pad om uw sanitair uit te kiezen. De regendouche met acryl panelen of het hoekbad van uw dromen gevonden? Dan bezorgen we u een glasheldere offerte met timing en budget. Daarna komen we uw badkamer plaatsen met veel oog voor detail. Wij toveren uw badkamer om tot een pareltje in maximum 3 weken!

Boets Sanitair levert vakmanschap van de bovenste plank. Loodgieter gezocht voor de reparatie van uw sanitair? Bel ons gerust, we zijn al onderweg!


Installateur verwarming in regio Ranst

Vanuit Ranst springen we in onze camionet om uw sanitair te plaatsen in Ranst en omstreken. Twee gedreven vakmannen ontfermen zich graag over uw hangwc, regendouche of wasbak. Voor een totale badkamerrenovatie slaan we de handen in elkaar met ervaren partners, die feilloos op elkaar afgestemd zijn. Vertrouw op Boets Sanitair als vast aanspreekpunt dat correct communiceert, coördineert en installeert.Boets Sanitair, ook specialist in sanitair

De plaatsing van uw sanitair overlaten aan professionele loodgieters? Is uw huidige waterontharder aan vervanging toe? Een hangtoilet plaatsen? Boets Sanitair luistert, legt het leidingwerk en realiseert uw nieuwe badkamer volgens de regels van de kunst. Van louter een inloopdouche plaatsen tot een volledige badkamerrenovatie: bij ons bent u aan het juiste adres voor grote en kleine sanitaire werken. 

Boets Sanitair is de installateur van uw sanitair in Ranst. Vertrouw op een badkamerspecialist die perfect plaatst en herstelt.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x