Vloerverwarming

Oorspronkelijk was vloerverwarming enkel toepasbaar in nieuwbouw, gezien de dikke vloeropbouw die nodig was. Vanaf nu kan vloerverwarming ook bij renovatiewerken, waar weinig ruimte is in de vloer, geplaatst worden.

We werken met hoogwaardige, diffusiedichte vloerverwarmingsbuizen met garantie van de fabrikant, zodat wij gerust zijn dat er de eerste 50 jaar niets mis gaat met de leidingen in uw vloer.

Vloerverwarming gecombineerd met radiatoren geeft de beste installatie op het gebied van comfort en gebruiksvriendelijkheid.

Radiatoren

Radiatoren zijn de meest gekende manier van verwarmen. Ze kunnen gecombineerd worden met diverse soorten brandstof zoals gas of mazout. Bovendien zijn ze betaalbaar en kunnen ze geplaatst worden zonder veel breekwerk, wat dan weer interessant is bij renovaties.

Radiatoren komen in talloze merken en uitvoeringen. U kan kiezen voor de klassieke en bekende witte buisradiator, maar we hebben ook moderne paneelradiatoren die met hun vlakke voorzijde esthetisch zeer mooi ogen. In de badkamer verkiest u misschien een handdoekradiator.

Wij kunnen samen met u de geschikte modellen voor uw woning kiezen.

Aardgas

Aardgasketels zijn milieuvriendelijk, stil en zuinig. Ze bieden ook tal van toepassingen op gebied van regelingen en warmwatervoorziening. Bovendien kan u nooit zonder brandstof vallen, daar aardgas permanent via het net aangevoerd wordt.

We plaatsen bijna uitsluitend hoogrendements-, condenserende, modulerende gasketels. We houden ons bij enkele gerenommeerde merken zoals Junkers en Buderus (beiden onderdeel van Bosch Thermotechnology) en Weishaupt, zodat wij hoogstaande kwaliteit kunnen bieden en ook een vlotte na-service kunnen garanderen aan onze klanten.

Mazout

Voor nieuwe mazoutinstallaties kiezen we voor Buderus (Bosch Thermotechnology) en Weishaupt, twee topmerken uit Duitsland, waar mazoutverwarming nog steeds een groot deel van de markt inneemt.

Door de geïntegreerde regelapparatuur zijn deze stookinstallaties zuinig in gebruik. Meestal zijn ze ook voorzien van een ruime boiler voor de warmwatervoorziening. Dit zorgt voor een hoog gebruikscomfort.

Keuring en Onderhoud

Wij verzorgen ook de keuring en de (twee)jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw verwarmingsinstallatie.

Waarom werken met een Cerga-installateur?

Maak een afspraak voor gepersonaliseerd advies en een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons