Badkamers & renovaties

Is uw badkamer aan vernieuwing toe?

BOETS SANITAIR is al jarenlang gespecialiseerd in totaalrenovaties van badkamers, maar uiteraard hebben wij ook een ruime ervaring in nieuwbouw projecten opgebouwd.

U kan bij ons net zo goed terecht voor een eenvoudige en compacte badkamer als voor een groot exemplaar met alle luxe. We passen ons aan aan uw wensen en mogelijkheden.

We staan voor een snelle, stipte en vakkundige uitvoering van uw project en werken uitsluitend met kwalitatieve materialen. U kan rekenen op professioneel advies en een persoonlijke begeleiding doorheen het ganse proces.

Het traject naar uw droombadkamer:

U heeft een idee!

Planning --> afbraak --> opbouw --> Oplevering 

U heeft een idee!

U heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe badkamer en contacteert ons om een afspraak te maken. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren, denken met u mee en geven u professioneel advies.

Voor de materiaalkeuze kan u terecht bij één van de leveranciers waarmee wij nauw samenwerken. U kan een showroom bezoeken of online een kijkje nemen.

Uw badkamer al bewonderen in 3D? Gebruik de tekentool van Desco.

Kies hier u sanitaire toestellen

Planning

Wij hebben u vrijblijvend een gedetailleerde offerte op maat bezorgd. Van zodra u deze goedkeurt en beslist om met ons vast team samen te werken, gaat de bal aan het rollen.

Wij regelen alles voor u!

U krijgt van ons een efficiënte planning met voorziene begin- en einddatum. We stemmen tijdig af met onze leveranciers en partners. Samen zorgen we voor de volledige renovatie van uw badkamer, van afbraak tot afwerking.

Afbraak

De start van de werken zal meestal om afbraak van de oude badkamer gaan, tenzij er natuurlijk sprake is van nieuwbouw. Na afloop voeren we al het bouwafval af, zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Indien u dat wenst, kunnen wij tijdens de werken ook een comfortabele mobiele badkamer ter beschikking stellen.

Neem een kijkje op Mobiele Badkamer

Opbouw

Wanneer alle sanitaire leidingen en afvoeren zijn voorzien, gaan wij over tot de plaatsing van de door u gekozen meubels, bad en/of douche, wc,...

Ook de afwerking wordt door ons team van A tot Z verzorgd.

Oplevering

Door onze nauwe samenwerking met leveranciers en partners, vorderen de werken snel en kunnen we uw badkamer opleveren binnen de afgesproken termijn.

Voor latere service en onderhoud kan u steeds weer op ons rekenen.


Badkamers & renovaties
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x